Pogoji uporabe spletnih strani Avto moto društva Izlake

OMEJITEV ODGOVORNOSTI

Vse informacije na spletni predstavitvi Avto moto društva Izlake so, če ni izrecno drugače določeno, informacije javnega značaja. Vse informacije, ki so vključene ali dosegljive s te spletne strani, se lahko spremenijo kadarkoli in brez predhodnega obvestila.

Čeprav delujemo z največjo skrbnostjo pri zbiranju in posredovanju informacij, ki jih objavljamo na spletni predstavitvi Avto moto društva Izlake, in skrbimo za njihovo pravilnost in ažurnost, je naša kazenska in civilna odgovornost za stvarne in pravne napake na informacijah popolnoma izključena in ne odgovarjamo za nikakršno neposredno ali posredno škodo ali neprijetnosti, ki bi lahko uporabniku nastale zaradi uporabe morebitnih napačnih ali netočnih informacij, ki bi se znašle na naših spletnih straneh.

Dokumenti, objavljeni na naših spletnih straneh nujno ne zajemajo in natančno ne reproducirajo uradnega besedila posameznega dokumenta. Naša kazenska in civilna odgovornost za napake v besedilu je popolnoma izključena in ne odgovarjamo za nikakršno neposredno ali posredno škodo ali neprijetnosti, ki bi lahko uporabniku nastale zaradi uporabe morebitnega napačnega besedila.

V nobenem primeru ne odgovarjamo kateremukoli uporabniku za nikakršno posredno ali neposredno škodo ali neprijetnosti (izguba dobička, poslovno tveganje, izguba programske ali siceršnje podatkovne opreme), ki bi lahko uporabniku nastale zaradi tehničnih težav ali povezav, ki se nahajajo na naših spletnih straneh.

Spletne strani AMD Izlake vsebujejo povezave do drugih spletnih strani pravnih in fizičnih oseb, za katere ne sprejemamo nikakršne odgovornosti za vsebino, obliko in vnesene spremembe teh strani kot tudi ne za njihovo morebitno politiko do obiskovalcev spletnih strani. Za te vsebine ne veljajo ti pogoji uporabe in omejitve odgovornosti.

Vsebina izjave o omejitvi odgovornosti se lahko kadarkoli spremeni brez vnaprejšnje najave in strinjanja uporabnikov.