Karate klub Pon Do Kwan Izlake nam je ob 30 letnici podelil zahvalo

Karate klub Pon Do Kwan Izlake nam je ob 30 letnici podelil zahvalo 2024-09-24T22:35:00+02:00 Karate klub Pon Do Kwan Izlake nam je ob 30 letnici podelil zahvalo

Karate klub Pon Do Kwan Izlake je v petek praznoval 30 let. Slovesnost je bila v kulturnem domu na Izlakah, udeležilo pa se je vrsta eminentnih gostov. Med njimi je bil najpomembnejši  gospod Daniel M. Pond s soprogo, Alojz Miklavčič in seveda ustanovitelj in siva eminenca kluba Srečko Rozman. PDK klub je ob slovesnosti najzaslužnejšim podelil plakete, ki jih je izdelala Marjeta Hribar. Prav tako so se med slovesnostjo zahvaliti tistim, ki so jim na njihovi 30 letni poti pomagali, jih podpirali ali so skupaj sooblikovali njihovo zgodbo o uspehu. V veliko veselje mi je, da vas lahko obvestim, da so med navedenimi prepoznali tudi naše društvo in nam za sodelovanje podelili zahvalo.  Vesel sem in smo, da je Srečko že dolga leta tudi del naše zgodbe in lahko samo rečem in  rečemo, hvala Sečko in se veselimo nadaljevanja. 

 

Seveda jim želimo, da njihovo uspešno pot, ki je tlakovana z marljivim delom, samoodrekanjem in prostovoljnim delom za skupnost  nadaljujejo, mi pa se bomo potrudili, da jim pomagamo po svojih močeh.